Leje af Kontor & værksted

Leje af Kontor & værksted

Er du på jagt efter kontorfaciliteter og vil gerne være del af et inspirerende, produktivt og kreativt fællesskab og netværk?

 

På Filmstationen er der mange forskellige former for kontormiljøer og kreative områder. Du har meget at vælge mellem, når du skal finde din plads på Filmstationen – og det der passer dig bedst.

Filmstationens kontorfællesskab

Du kan få dit eget kontor eller kontorgang på Filmstationens kontorfællesskab eller leje en bygning, hvis du har brug for mere plads. Her får du et miljø, hvor virksomheder bruger hinandens kompetencer på tværs, men også gør en dyd ud af at netværke og inspirere. Der er fælleskøkken, mødelokaler og en hyggelig tagterrasse.

Værksteder

I Smedestrædet udlejer vi værksteder, der rummer gode muligheder for, at du kan indrette dit værksted, som du ønsker. Og du får plads til at hamre, skrue og fordybe dig.

Atelier 154

På Atelier 154 har vi særligt fokus på at skabe et miljø til kreative kræfter, der dedikerer sig til forskellige former for kunst. Her er et godt fællesskab og liv på alle tider af døgnet. Du har adgang til fælles område, the-køkken m.m.