Om Filmstationen

Om Filmstationen

Filmstationen er specialister i at huse både store og små produktioner inden for film, TV og reklame. Vi har to af Nordens største studier og alle de faciliteter, du skal bruge til at skabe en effektiv og professionel produktion.

 

Filmstationen ligger på den gamle Flyvestation i Værløse – kun 25 minutters kørsel fra København.  Området er fyldt med fascinerende detaljer fra den tid. I dag er der f.eks. studie i flyvestationens gamle hovedværksted, som har været brugt til helikoptere og også Dronningens Challenger fly.

 

På det 450 store område kan du også finde locations og bygninger, der rummer originalitet og historie, – og ikke mindst smuk natur.

 

Vores location og studier er også ideelle til events og fester, og vi samarbejder med en række leverandører, der kender Filmstationen og de mange muligheder på stedet.

 

Du kan også leje et kontor, værksted eller bygning, og drage nytte af det netværk, der er på Filmstationen.

 

Vores vision er at udvikle et mangfoldigt, kreativt og skabende miljø, der skal være et byrum uden for byen. Her skal være plads til store armbevægelser og målet er, at Filmstationen skal huse en bred vifte af erhverv, værksteder, rekreative områder m.m.

Vi er nået langt på kort tid, og vi fortsætter med at forfølge vores vision.