Studier

Studier

Filmstationens studier er stedet, hvor du kan realisere dit projekt under rammer, der er bygget til at rumme alt lige fra filmoptagelser og TV-produktion til reklamefilm og stillfoto.

 

Vi har to af Danmarks største studier, og i Filmstationens studier er der i bogstaveligste forstand højt til loftet og plads til at tænke stort.

 

Vi har over en lang årrække specialiseret os i at huse både store og små produktioner, og har alle de faciliteter, der er med til at skabe en effektiv og professionel produktion.

 

Du har adgang til kostumerum, sminkerum, hvilerum, lounge, køkken, kantine, produktionskontorer, værksteder, lager m.m. og vi har flere af film og tv-branchens leverandører lige rundt om hjørne.

 

Filmstationens studier har indtil nu huset flere kendte produktioner, TV-shows og serier, bl.a. VOICE Danmarks Største Stemme, Lærkevej, Mænd og høns samt et utal af reklamefilm.

 

Vi lægger stor vægt på, at du kan producere i fred og ro, og planlægger derefter. Og bilen kan du nemt og ganske gratis parkere lige uden for studiet.

 

Filmstationen skal du opleve ved selvsyn, og vi giver gerne en rundvisning i studie 6 og 7, og eventuelt også på Filmstationens område, der med sin forhistorie som flyvestation gemmer på mange overraskende og originale locations.